Cerita Lucu Basa Jawa: Ujian SNMPTN Gampang Banget!

WIWI: Soal ujian SNMPTN gampang banget Bu! Aku mesti lolos iki!

IBU: Hooh po? Awakmu iso nggarap tenan po?

WIWI: Sipilitik Bu! Malah aku kur butuh wektu limolas menit wis rampung kabeh!

IBU: Wah ampuh tenan kowe!. Ibu melu bungah iki!

WIWI: Ning aku gumun karo peserta liyane Bu?

IBU: Lha ngapa tho? Do suwi-suwi le nggarap soal yah?

WIWI: Ora Bu!. Ning pesertane isih dho cilik-cilik ki!

IBU: Wiii wiii rak wis tak wanti-wanti takon ndisik karo sing jaga ujian! Kowe mesti salah mlebu SD cedak lokasi ujianmu kuwi…

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: