Cerita Lucu Basa Jawa: Ujian SNMPTN Gampang Banget!

WIWI: Soal ujian SNMPTN gampang banget Bu! Aku mesti lolos iki!

IBU: Hooh po? Awakmu iso nggarap tenan po?

WIWI: Sipilitik Bu! Malah aku kur butuh wektu limolas menit wis rampung kabeh!

IBU: Wah ampuh tenan kowe!. Ibu melu bungah iki!

WIWI: Ning aku gumun karo peserta liyane Bu?

IBU: Lha ngapa tho? Do suwi-suwi le nggarap soal yah?

WIWI: Ora Bu!. Ning pesertane isih dho cilik-cilik ki!

IBU: Wiii wiii rak wis tak wanti-wanti takon ndisik karo sing jaga ujian! Kowe mesti salah mlebu SD cedak lokasi ujianmu kuwi…

 

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: