Cerita Lucu Basa Jawa: Endog Bebek vs Endog Pitik

BEBEK: Tik, endogmu dituku piro karo bakule endog?

PITIK:  Siji regane sewu, nek endogmu piro tho?

BEBEK: Sewu limangatus

PITIK: Loh kok iso luwih larang, merga luwih gedhe pa?

BEBEK:  Ora merga ukurane kok.

PITIK: Merga rasane luwih enak pa?

BEBEK: Kethoke ya ora, wong ana sing luwih seneng mangan endog pitik kok

PITIK: Sebape apa yah?

BEBEK: Menurut aku sebape endogmu ora dicat ndisik ning wetengmu dadi rupane putih coklat. Beda karo endogku sing ndadak dicat biru ndisik ning jero weteng, dadi ya regane luwih larang

Satu Balasan ke Cerita Lucu Basa Jawa: Endog Bebek vs Endog Pitik

  1. Ely Meyer mengatakan:

    ngecete piye yo kiro kiro kok iso biru endog e ?:mrgreen:

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: